Türkiye'nin gündemindeki tahliye kararını böyle kutladılar

Hakkında tutuksuz yargılama kararı çıkan ve yaklaşık 10 aydır hapiste bulunan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat'ın Kayseri'deki şubesi tahliye kararını kutladı. Detaylar Kayseri Olay'da...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Türkiye'nin gündemindeki tahliye kararını böyle kutladılar

Kara para aklama suçlamalarıyla birlikte “suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme,” “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” gibi suçlardan 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 kişi hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

Kasım ayında cezaevine gönderilen Dilan Polat, avukatı Sevinç Horoz’un yaptığı itiraz üzerine, 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliye kararı aldı. Mahkeme, Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına ve tüm suçlardan tahliye edilmesine karar verdi.

Türkiye'nin gündeminde bulan mahkemenin tutuksuz yargılama kararı, Kayseri'de bulunan Dilan Polat Kayseri Güzellik Merkezi çalışanları tarafından coşkuyla kutlandı. Güzellik merkezi çalışanları tahliye kararını kutlamak için davul çaldı ve Enercii şarkısını söylediler.

Türkiye'nin gündemindeki tahliye kararını böyle kutladılar

Diğer yandan Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanık 4-5 ve 6 Eylül tarihinde hakim karşısına çıkacak.