Türkiye'nin gözü komşuda olacak!

Kayserispor'un da içinde yer aldığı Süper Lig'e çıkacak son takım, 30 Mayıs'ta belli olacak. Sakaryaspor ve Bodrumspor arasında Adana'da oynanacak final maçında nefesler tutuldu. Kayserili hakem Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği maç TRT Spor'da canlı yayınlanacak. Yeni Adana Stadyumunda oynanacak olan maç saat 19:00'da başlayacak. Detaylar Kayseri Olay'da...

Türkiye'nin gözü komşuda olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye'nin gözü Adana'da olacak! Kayserispor'un da bulunduğu Süper Lig'e çıkacak son takım, 30 Mayıs'ta belli olacak. TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselmek için Sakaryaspor ile Bodrumspor Adana'da kozlarını paylaşacak. Eyüpspor ve Göztepe'nin ardından Süper Lig'e çıkacak takımlar arasında yer almak için Sakaryaspor ve Bodrumspor'da son hazırlıklar yapıldı. Zorlu maç öncesinde nefesler tutuldu. 

Türkiye'nin gözü komşuda olacak!

Final maçını Abdulkadir bitigen yönetecek!

Kayserili hakem Abdulkadir Bitigen'in düdük çalacağı maç öncesinde heyecan dorukta. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak olan maç saat 20.00'de başlayacak ve karşılaşmayı TRT Spor canlı olarak yayınlayacak. Kayseri'den çok sayıda taraftar, bu heyecan dolu maçı izlemek için biletlerini aldı. Geçtiğimiz sezon final maçında Bodrumspor, Pendikspor'a 2-1 mağlup olmuştu. Bu sene büyük bir mücadele sahnesi olacak karşılaşmaya Türkiye'nin dökt bir yanından talep var. Bu sezon kümede kalmayı başaran Kayserispor'a rakip kim olacak? Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor şampiyon olmuştu. İzmir ekibi Göztepe de Süper Lig vizesini almayı başarmıştı.