Türkiye'nin en zengin iş adamı Kayseri'yi ziyaret etti

Forbes'un 2024'te Türkiye'nin en zengin iş adamı olarak belirlediği Murat Ülker, Kayseri'yi ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Türkiye'nin en zengin iş adamı Kayseri'yi ziyaret etti

Finans ve ekonomi dergisi Forbes'un 2024 yılı itibarıyla Türkiye'nin en zengin iş adamı olarak belirlediği Murat Ülker, Kayseri'yi ziyaret etti. Ziyareti sırasında Yıldız Holding'e bağlı Ülker ürünlerinin yer aldığı yerel bir alış veriş merkezini de gezen Ülker’in hafta sonu gerçekleştirdiği seyahat, iş dünyasında merak uyandırdı.

5.2 milyar dolarlık servetiyle Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri olan Murat Ülker, 29 Ocak 2020'de Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Ali Ülker’e devretmiş olmasına rağmen, şirketin yönetiminde aktif rol almaya devam ediyor. İcra komitesinde yer alan Ülker, ayrıca pladis ve GODIVA Chocolatier'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmekte.

Murat Ülker, 1984 yılından bu yana Yıldız Holding bünyesinde farklı görevlerde bulunarak şirketin büyümesine önemli katkılarda bulundu. Modern sanata ve hat sanatına olan ilgisiyle tanınan Ülker, ailesiyle birlikte yelken yapmaktan ve seyahat etmekten hoşlandığını belirtiyor.

Kayseri'deki ziyaretinin ardından, Ülker’in iş dünyası ve yerel ekonomi üzerindeki etkisinin ne olacağı merakla bekleniyor.