Türkiye İşçi Partisi kimleri aday gösterdi?

İşçi Partisi 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde yarışacak olan adaylarını tanıttı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Türkiye İşçi Partisi kimleri aday gösterdi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Siyasi partiler 31 Mart 2024 seçimlerinde yarışacak olan adaylarını tanıtmaya devam ediyor. İşçi Partisi de il binasında düzenlediği basın toplantısı ile Talas’ın ardından Büyükşehir Belediye Başkan adayını da kamuoyuna tanıttı. Basın toplantısında konuşan TİP Kayseri İl Sözcüsü Oğuzhan Bat, doğrudan demokrasi ve sosyalist belediyecilik modelinin olumlu yansımalarını Kayseri’den yükseltmek adına yola çıktıklarını ifade etti.

Türkiye İşçi Partisi kimleri aday gösterdi?

Bat Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylarının Sami Kirik, Talas Belediye Başkan adaylarının ise Serdar Altuner olduğunu ifade etti. Sami Kirik, Kayseri’yi halk ile birlikte yöneteceklerini ifade ederek, “Birlikte yönetmekten kastım ise belediyenin mal ve hizmet üretiminden  iktidar ve burjuva ilişkilerini bir kenara bırakıp, bütün planlamaları Kayseri halkının sözünü esas alarak katılımcı bir anlayış içerisinde yapacağız” diye konuştu. 

Türkiye İşçi Partisi kimleri aday gösterdi?


Talas’ta yerel yönetimler anlamında reel bir zihniyet değişimine ihtiyaç olduğunu ifade eden Talas Belediye Başkan Adayı Serdar Altuner ise “Talas’a yıllardır uygulanan müteahhit rantı zihniyetinden kurtarıp gri Talas’ı yeniden eski yeşil günlerine kavuşturmak mümkündür” dedi.