'Türkiye Cumhuriyeti'nin 101. yıl dönümünü bugün büyük bir gururla kutluyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

'Türkiye Cumhuriyeti'nin 101. yıl dönümünü bugün büyük bir gururla kutluyoruz'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın’dan geldi. İl Başkanı Kalın mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Tarihimizin önemli bir dönüm noktasında, nice badireler ve zorluklara karşı yapılarak kazanılan Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. Yıl dönümünü bugün büyük bir gururla kutluyoruz. Anadolu’nun dört bir yanını işgal ederek, Türklüğü silmeye çalışan emperyalist güçler ve onların karanlık işbirlikçilerinin günümüzde de oynadığı ayak oyunlarını görüyor, bu uğurda yılmadan, yıkılmadan çalışmalarımızı sürdürmeye gayret gösteriyoruz. 

Türk milleti, bağımsızlığını en sonuna kadar milli iradenin temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi eliyle yürütmüş, demokrasi ve milli iradeye sonuna kadar sahip çıkarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin asla bölge ülkelerine benzemediğini tekrar tekrar tüm cihana hatırlatmıştır. Bizler, Cumhur İttifakı’nın birer paydaşı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin neferleri olarak 101 yıl önce kahraman ecdadımızın verdiği mücadele ve bu uğurda döktüğü kanı boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyoruz. 

Türk dünyasının bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve bizlere bu kutlu yolda ulvi görev vererek bizi onurlandıran büyüklerimizin emeklerini hiçe saymayacak, devir aldığımız bu kutlu bayrağı taşımanın onuru ve gururunu her daim yaşayacağız. Cumhuriyetimizin 101. yılını şan ve şerefle, ilk günkü heyecanla kutladığımız bu kutlu günde başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, milletimizin bağımsızlığı için şehit düşmüş kahraman şehitlerimizi ve kıymetli gazilerimizi, saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ne mutlu Türk’üm diyene!”