'Türk devleti ilelebet payidar kalacaktır'

MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı 1. Bölge Başkanı Ali Solak ve yönetimi ilçede bulunan kuran kurslarını ziyarette bulundu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

'Türk devleti ilelebet payidar kalacaktır'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı 1.Bölge Başkanı Ali Solak ve bölge yönetimi, bölgeye bağlı mahallelerde bulunan kuran kurslarına ziyarette bulundu.

' Türk devleti ilelebet payidar kalacaktır'

Ziyarette öğrencilere hocalara ikramlarda bulunuldu. Ziyaretin ardından MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. 

' Türk devleti ilelebet payidar kalacaktır'

Açıklamada, “MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı 1.Bölge Başkanı Ali Solak ve bölge yönetimi, bölgemize bağlı mahallelerimizde bulunan kuran kurslarına ziyarette bulunarak İslam’a ve kurana gönül veren değerli hocalarımıza ve bu şuurla yetişen yavrularımıza ikramlarda bulunmuşlardır. Kıymetli hocalarımıza ve İslam ışığında yetişen yavrularımıza MHP Kocasinan İlçe Başkanımız H. Ali Doğan Bey’in selamları iletilmiştir. İslam ve devlet aşkı ile yetişen yavrularımız yetiştiren hocalarımız var oldukça İslam dini, Türklük ve milliyetçilik ülküsü ve Türk devleti ilelebet payidar kalacaktır.” denildi. 

' Türk devleti ilelebet payidar kalacaktır'