TÜMSİAD'da yeni dönem!

Türkiye Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinde başkan değişikliği. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

TÜMSİAD'da yeni dönem!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TÜMSİAD Kayseri Koordinatör Şube Başkanlığı görevini yürütmekte olan Osman Atıcı  görevini İsmail Dursun'a devretti. Dernek başkan değişikliğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

Dernek yaptığı açıklamada: "TÜMSİAD Kayseri Koordinatör Şube Başkanlığı Görevini yürütmekte olan Sayın Osman Atıcı  Başkanımız görevini Sayın İsmail Dursun Başkanımıza devretti. Sayın Osman Atıcı Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

İsmail Dursun kimdir?

1981 yılında Kayseri’nin Bünyan ilçesinde doğmuştur. 1997 yılında Bünyan'da İmam Hatip lisesinden mezun olarak lise öğretimini tamamladı. Selçuk Üniversitesi Gümrük İşletme ve Anadolu Üniversitesi İktisadi idari Bilimler fakültesinden mezun oldu. 2019 yılından beri kurucu ortağı olarak ÜÇER GLOBAL LOJİSTİK GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gümrük Müşavirliği görevini yürütmektedir. Adalet Bakanlığında Bilirkişi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca çeşitli Özel Üniversitelerde ,Ticaret odalarında da Dış Ticaret alanında Eğitimler vermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2011 yılından itibaren TÜMSİAD’ın çeşitli kademelerinde yer alan DURSUN, 2023 yılından itibaren Kayseri Koordinatör Şubesi Başkanlığı görevini yürütmektedir.TÜMSİAD'da yeni dönem!