TSE personel alımı yapacak! İller arasında Kayseri'de var

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat. Personel alımı yapılacak. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) 'İdari Hizmet Sözleşmeli Personel' alımı yapılacağını duyurdu. Alım yapılacak iller arasında Kayseri'de var. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TSE personel alımı yapacak! İller arasında Kayseri'de var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) 'İdari Hizmet Sözleşmeli Personel' alımı yapacağını duyursu. Kurum tarafından personel alımıyla ilgili olarak yapılan açıklamada alım yapılacak iller arasında Kayseri'nin de yer aldığı belirtildi. 

Başvurular nasıl olacak?

Adaylar başvurularını Kariyer Kapısı ve Türk Standartları Enstitüsü (http://www.tse.org.tr) web sitesi duyurular bölümünde, e-Devlet üzerinden Türk Standartları Enstitüsü, Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden e-devlet şifresiyle giriş yaparak başvuruda bulunabilecek. Başvuruda  istenilen belgelerin de sisteme yüklenmesi gerekiyor.

TSE personel alımı yapacak! İller arasında Kayseri'de var

Başvurular hangi tarihler arasında yapılacak?

Başvurular 21 Ekim 2024-31 Ekim 2024 tarihleri arasında 23:59:59’a kadar yapılabilecek. Diğer yandan merkez ve taşra teşkilatına istihdam edilecek idari hizmet sözleşmeli personele ait pozisyon, öğrenim durumu, sayı, şehir, KPSS puan türü ve başvuru şartlarına da açıklandı. 

Hangi bölümlerde, kaç kişilik alım var?

TSE merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 148 mühendis, 8 kimyager ve 5 denetçi yardımcısı olmak üzere toplam 161 personel alımı yapacağını duyurdu. 

Kayseri'de hangi alanda personel alımı yapılacak?

TSE tarafından yapılan açıklamada Kayseri'de 2 Mühendis alımının yapılacağı öğrenildi. Buna göre başvuru yapacak adayların İnşaat Mühendisliği lisans programlarından mezun olmaları gerekiyor. Bunun yanında 2024 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) P3 puan türünden en az 70 puan alma şartı da var. 

Başvuru şartları ve alım yapılacak tüm bölümlerin detayları için TIKLAYIN