Tramvay ulaşım çizelgesine FETÖ ayarı!

Tramvay durağının ardından, ulaşım çizelgesinde de 'Kılıçaslan' ismi değiştirildi.  034 nolu durağın ismi Ahi Evran  olarak değiştirildi. Ortaya çıkan bu durum  'Tramvay durağının ardından bu kez de ulaşım çizelgesine FETÖ ayarı' dedirtti.

Tramvay ulaşım çizelgesine FETÖ ayarı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tramvay durağının ardından, ulaşım çizelgesinde de “Kılıçaslan” ismi değiştirildi.  034 nolu durağın ismi Ahi Evran  olarak değiştirildi. Ortaya çıkan bu durum  “Tramvay durağının ardından bu kez de ulaşım çizelgesine FETÖ ayarı” dedirtti.

 Kayseri'de 15 Temmuz darbe girişimin ardından FETÖ/PDY bağlantısı olduğu gerekçesiyle kapatılan eğitim kurumları arasında Özel Kılıçaslan Liseleri de bulunuyordu. Bir süre önce OHAL kapsamında faaliyetine son verilen eğitim kurumları arasında yer alan Özel Kılıçaslan Liseleri’nin tabelası indirildi ve okulun duvarlarında yer alan yazıların üstü de boyayla kapatıldı. El konulan okullardan en büyüğü olduğu ifade edilen okulun yerleşkesinde 3 ayrı özel okul bulunduğu belirtildi.

Okul daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı ve Kayseri Valiliği tarafından Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne tahsis edildi. Bu gelişmenin ardından okula 15 Temmuz’da Özel Kuvvetler binası önünde darbeci general Semih Terzi’yi alnında vurarak, darbe girişiminin seyrini değiştiren ve daha sonra 30 kurşunla şehit edilen Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir’in adı verildi. Bu gelişmelerle birlikte okulun önündeki tramvay durağının ismi de değiştirildi ve yeni tabela asıldı. Buna göre eskiden “Kılıçaslan” diye anons edilen “034 nolu” durak yapılan değişiklikle birlikte “Ahi Evran” olarak değiştirildi.  Ancak bu değişime rağmen “www.kayseriulasim.com” adlı internet sitesindeki ulaşım çizelgesinde halen durağın “Kılıçaslan” olarak görünmesi de dikkat çekmişti. Ortaya çıkan bu durum “Okuldan sonra bu kez de tramvay durağına FETÖ ayarı” dedirtirken, Kayseri Olay’ın haberinin ardından ulaşım çizelgesinden “Kılıçaslan” ismi “Ahi Evran” olarak değiştirildi.

 Haber? Cafer ZENGİN