Trabzon'da maç sona erdi: Bir penaltı, bir kırmızı kart, 4 gol ve son dakika şoku

Kayserispor erteleme maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Trabzon'da maç sona erdi: Bir penaltı, bir kırmızı kart, 4 gol ve son dakika şoku
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor’un Avrupa Kupalarındaki eleme maçı nedeniyle ertelen karşılaşmada Trabzonspor’un konuğu oldu. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan iki takımın karşı karşıya geldiği karşılaşmada Bilal Beyazıt ve Arif’in sakat olduğu için Burak Yılmaz Onurcan, Gökhan, Julian, Attamah, Carole, Kartal, Bourabia, Cardoso, Aylton, Hasan Ali, Nazon 11’i ile başladı. 

Şenol Güneş ise Kayserispor karşısında Uğurcan, Pedro, Savic, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Cihan, Bardhi, Orsic, Draguş 11’ine şans verdi. 

Trabzon'da maç sona erdi: Bir penaltı, bir kırmızı kart, 4 gol ve son dakika şoku
Karşılaşmanın ilk yarısında Attamah’ın ayağından bir penaltı kaçıran Kayserispor, 12. Dakikada Hasan Ali Kaldırım’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmanın ilk yarısını 1- 0 önde tamamladı. 

Karşılaşmanın ilk yarısında Trabzon defansına zor anlar yaşatan ancak gol atamayan Aylton, Nazon’un pasını golle süsleyince 63. Dakikada farkı 2’ye çıkarmayı başardı. 

Kayserispor’un 2,46 gol beklentisinin yanı sıra Trabzonspor’un 0,52 gol beklentisi ile oynadığı karşılaşmada Kayserispor özellikle defans arkasına atılan toplarla etkili oldu. 

Karşılaşmanın 87. Dakikasında Kayserispor’un kaptanı Gökhan Sazdağ ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

89. dakika da Trabzonspor, Kayserispor’un ceza sahasında bir türlü  uzaklaştıramadığı topu Umut Bozok ile filelere gönderince fark bir kez daha bire indi. 

Karşılaşmanın sonuna en az 7 dakika eklendi. Trabzonspor son saniyede bulduğu golle bir puanı alırken Kayserispor Trabzon'da 2 puan bırakmış oldu.