TÖRE'YE UYDU KOVULDU
Kayserispor’da beklenen oldu… Akhisar maçı sonrasında İstanbul’a giden ve barda silahlı saldırıya uğrayan Taner Yalçın, takımdan gönderildi. Gökhan Töre ve beraberinde bulunan 7 Beşiktaşlı oyuncuyla sabahlara kadar eğlenen Taner, sorumsuzluğunun faturasını kovularak yaşadı.
Henüz kulüpten resmi bir açıklama gelmemesine karşın, Taner ile sözleşmenin tek taraflı fesih edildiği öğrenildi. Genel Menajer Süleyman Hurma’nın, düşme hattında yer alan bir takım oyuncusunun sabahlara kadar eğlenmesine anlam veremediklerini ve bu doğrultuda Taner ile yolların ayrıldığını söylediği, gelen haberler arasında yer aldı. Taner için sosyal medyada ilginç yorumlarda yapıldı. İşte bu yorumlardan bir kaçı, ‘Töre’miz bu muydu?, Töre kurbanı, Töre’ye kurban gitti ve Töre’ye uydu, kovuldu.’
Gazetemizi telefon ile arayarak, Taner hakkında bilgi sahibi olmak isteyen taraftarlar, ‘Türkiye’nin gündemine oturan böylesi bir olay karşısında Kayserispor cephesinden neden açıklama gelmedi. Bu internet sitesini boşuna mı koymuşlar. Beşiktaş, kovmuyor, ceza veriyor; Kayserispor ise, açıklama bile yapma gereği duymadan Taner’i gönderiyor’ şeklinde oldu.