Topçu: Özhaseki için dua edin, destek isteyin! Çevikel: Özhaseki'de Nursaçan için dua ve destek istesin

Topçu: Özhaseki için dua edin, destek isteyin! Çevikel: Özhaseki'de Nursaçan için dua ve destek istesin
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Kültür ve Turizm eski Bakanı ve aynı zamanda Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, Organize Sanayi Bölgesi’nde iş adamlarıyla konferansta bir araya geldi.

 “4 YILDA HİZMET ÇITASINI YÜKSELTTİK”

OSB hizmet binasında gerçekleştirilen konferansta ilk olarak OSB Başkanı Tahir Nursaçan söz aldı ve yaptıkları çalışmaları anlattı. Şehrin ve ülkenin kalkınması için çalıştıklarını ifade eden Nursaçan, üretime dikkat çekerek, “Kayseri sanayisinin güçlü bir şekilde daha ileri bir seviyeye taşınması, hak ettiği yere kavuşabilmesi üretim ve istihdamla olur. 4 yıl gibi bir süre içinde yaptığımız çalışmalara bakıldığında hizmet çıtası ve kalitesinin ne kadar üst seviyelere çıkarıldığı herkes tarafından takdir ediliyor” dedi. Nursaçan’ın ardından kürsüye gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ise  Cumhur ittifakının 3 temel üzerine kurulduğunu da dile getirdi. Topçu, “Bu ittifakın 3 bileşkesi var. Arada parazitler var,  onlara itibar etmeyin. Cumhur,  millet demek, halk demek. Yani siz varsınız başında. Altında da 2 tane köklü, kadim partimiz var. MHP ile Adlet ve Kalkınma Partisi. Bir protokol var. O protokolü de 15 Temmuz’da  7 düvelin maşalarına karşı kanlarımızla yaptık, o protokol aslında odur. Sokaklarda gördük” dedi.

 “21 YIL HİZMET ETTİĞİN YERDE 4 TANE ALKIŞ ALDI”

Diğer yandan Topçu, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin selamını da getirdiğini belirterek, salondakilerden Özhaseki  içinde destek istedi.  “Haseki başkan size selam söyledi” diyen Topçu, bu ifadesinden sonra da salondan az alkış alınca, “Eğer sizi şikayet etmezsem görürsünüz. Özhaseki Başkana diyeceğim ki,  adını okudum, 21 yıl hizmet ettiğin yerde 4 tane alkış aldı diyeceğim. Ona göre. Teşekkür ediyorum, bunların hepsi şaka” ifadelerini kullandı.

“ÖZHASEKİ İÇİN DUA EDİN, ANKARA’DAKİ TANIDIKLARINIZDAN DESTEK İSTEYİN”

Topçu, “Şimdi sizin Ankara da eşiniz dostunuz vardır. Türkiye’ye destek istedik, Ankara’ya da destek istiyoruz. Yani Ankara inşallah Haseki başkanla birlikte marka ülkelerin sıralamasında mesafe kat edecek. Çünkü tecrübeleri var. Şimdi ben bütün programlarına gitmeye çalışıyorum. Orada akrabalarınıza, eşinize, dostunuza söyleyin, desteği mutlaka verdirin . Ankara’nın tecrübeye, hesaba ihtiyacı var. Özhaseki başkan hesabı kitabı iyi biliyor. Tecrübe de var. 20 yıl Kayseri gibi yerde belediye başkanlığı yaptı, Çevre Bakanlığı yaptı. Özhaseki, gerçekten Ankara’ya yakışır, Onun için buradan otaya dualarınınız da, eşinizin,  dostunuzun desteğini de ondan esirgemeyin. Ankara’daki tanıdıklarınız, eş ve dostlarınız arayın Haseki Başkana destek versinler” ifadelerini kullandı.