Tomarza'dan Dünya Şampiyonluğuna!

Tomarza ilçesinden çıkan genç boksör İlhami Aydemir, Dünya Boks Şampiyonu unvanını kazanarak Kayseri ve Türkiye için büyük bir gurur kaynağı oldu. Aydemir, Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç'u ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Haber'de…

Tomarza'dan Dünya Şampiyonluğuna!

Kayseri’nin Tomarza ilçesinden çıkan genç boksör İlhami Aydemir, gurur kaynağı oldu. Dünya Boks Şampiyonu unvanını kazanarak hem Tomarza’nın hem de Türkiye’nin göğsünü kabartan Aydemir, Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç’u ziyaret etti.
Başkan Koç, ziyaret sırasında duygularını dile getirirken, Tomarza Belediyesi olarak Aydemir’in maçlarını canlı olarak Tomarza Cumhuriyet Meydanı’nda izleyeceklerini söyledi. Aydemir’e desteklerinin devam edeceğini belirten Koç, genç şampiyona Tomarza Belediye forması hediye etti.

Tomarza'dan Dünya Şampiyonluğuna!

İlhami Aydemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tomarza’nın kendisi için çok özel bir yer olduğunu ve burada yetişmenin kendisine büyük katkı sağladığını ifade etti. Aydemir, yeniden Ay Yıldızlı Bayrağı gururla dalgalandırmak için çalışacağını belirterek, şampiyonluk sözü verdi.