Tomarza'da faciadan dönüldü!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde çıkan yangın korkuttu. Mahalle muhtarının yangına ilişkin açıklamaları ise dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Tomarza'da faciadan dönüldü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde hasat zamanı yaşanan yangın korkuttu. 

İlçeye bağlı Işıklar Mahallesi’nde bir arazide yangın çıktı. Yangın kısa sürede farkedilecek itfaiye ekiplerine haber verildi. Mahalle sakinleri ve itfaiye ekipleri tarafından yangın büyümeden kontrol altına alındı. Arazide herhangi bir kayıp yaşanmadı. 
 

Yangına ilişkin açıklamalar yapan Tomarza Işıklar Mahalle Muhtarı Yücel Turgut Elkıran, “Bugün öğleden sonra mahalle yakınlarımızda yangın meydana geldi. Bizler mahalle sakinleri olarak itfaiye ekiplerine haber vererek hemen yangını söndürme çalışmalarına başladık. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile yangını tamamen söndürerek kontrol altına aldık. Yangının muhtemelen seyir halinde giden araçlardan atılan izmarit sonrası çıktığını tahmin ediyoruz. Hasat zamanına günler kala vatandaşlarımız daha dikkatli olması ve yangına sebebiyet verecek olaydalardan kaçınmalarını rica ediyoruz. Bu vesile ile yangını söndürmesine yardımcı olan mahalle sakinlerime teşekkür ediyorum ” dedi.