Tomarza Belediyesi'nden uyarı, 'Sisteme müdahale etmeyin'

Tomarza Belediye yetkilileri parklarda bulunan zaman ayarlı otomatik sulama sistemlerinin zaman zaman müdahaleler sonucu bozulduğunu ve bu durumun sulama işlemlerini aksattığını belirtti. Detaylar Kayseri Olay'da...

Tomarza Belediyesi'nden uyarı, 'Sisteme müdahale etmeyin'

Kayseri'nin Tomarza Belediyesi, ilçe merkezindeki parklarda yaşanan sulama sorunları hakkında açıklama yaptı. Yetkililer, parklarda bulunan zaman ayarlı otomatik sulama sistemlerinin zaman zaman müdahaleler sonucu bozulduğunu ve bu durumun sulama işlemlerini aksattığını belirtti.

Tomarza Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, parklarda bulunan otomatik sulama sistemlerinin fıskiye ve selenoid valvlerinin bozulmasıyla ilgili sorunların yaşandığına dikkat çekildi. Bu durumun, ilçe merkezindeki parkların düzenli sulanmasını engellediği ifade edilerek, belediye personeli dışında vatandaşların bu sistemlere müdahale etmemesi gerektiği vurgulandı.

Tomarza Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklama; "İlçemiz merkez mahallelerinde bulunan parklarımızda zaman ayarlı otomatik sulama sistemi bulunmasından dolayı, herhangi bir müdahalede zaman ayarının bozulması ve fıskiye, selenoid vana parçalarının bozulması sebebi ile gerekli sulama yapılamamaktadır. Belediyemiz personelleri dışında hiçbir vatandaşımızın parklardaki sulama sistemine müdahale etmemesini rica ederiz."