TOKİ Kayseri'de yarın arsa satacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ, Kayseri'nin aralarında bulunduğu birçok ilde arsa satacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

TOKİ Kayseri'de yarın arsa satacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arsa satışları ile ilgili sorgulamalar hız kazandı. Bu çerçevede, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ 25 ilde arsa satışı gerçekleştirecek. Kayseri’nin de yer aldığı 25 ilde 390 muhtelif arsa açık artıra ile satışı çıktı.  

TOKİ Kayseri'de yarın arsa satacak

Hangi illerde arsa satılacak?

Muhammen bedeli 17 milyar 870 milyon 522 bin 619 lira olan yaklaşık 5 milyon 926 bin 699 metrekare büyüklüğünde Adan, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van’da bulunan 379 arsa satılacak. 

TOKİ Kayseri'de yarın arsa satacak

Ödemeler nasıl olacak?

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde 10, Melikgazi ilçesinde ise 5 olmak üzere toplam 15 arsa yüzde 25 peşin 48 ay vade ile satışa sunulacak. Müzayede 3 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da başlayacak. Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında  emlak müzayede aracılığıyla internet üzerinden satışı gerçekleştirilecek.  

TOKİ Kayseri'de yarın arsa satacak