Tokgöz: Terbiyesizlik

Tokgöz: Terbiyesizlik
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, 3-0 kaybedilen Gaziantep FK maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Tokgöz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Oyun ortadaydı bizim de pozisyonlarımız vardı. Onların pozisyonları vardı. Ve ikinci yarıya da moralli başladığımıza inanıyorum” dedi.

Güray Vural’ın gol sonrasında yaptığı hareketi ‘Terbiyesizlik’ olarak yorumlayan Tokgöz, “Olayın kopma noktası ilk gol değil de aslında ilk golden sonra Güray Vural’ın yaptığı açık konuşmak gerekirse terbiyesizlik idi. Ben sahanın öbür tarafındaki taraftarların olduğu tribündeydim. Bir kaç yönetici arkadaşla birlikte oradaydık. Bir ambulans çağrılması olayı olmuştu. O taraftarımıza da şimdiden geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yani biz de tam o esnada oradaydık. Golü attıktan sonra oraya gelip tribünleri taciz etmesi tahrik etmesini hiç yakıştıramadım. Bir futbolcuya, bir sportmene hiçbir zaman yakışmayacak hareketlerin mutlaka ve mutlaka cezası bir sarı karttan fazla olmalıdır. Ben bu konu için TFF’ye özellikle dilekçe vermek istiyorum. Bizi dünden beri ağırlayan Gaziantep Kulübüne teşekkür ediyorum. Güray’ın yaptığını Gaziantep de kınadı biz de kınıyoruz Hiç yakışık almadı. Ayıp! Bir sporcuya hiç yakışmadı.