TMSF'den satışa çıkarılan Erciyes Anadolu Holding şirketleriyle ilgili açıklama!

Satış sürecine dair tüm detayların yakından takip edildiği Erciyes Anadolu Holding'in geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkan şirketleriyle ilgili beklenen açıklama Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından açıklandı. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

TMSF'den satışa çıkarılan Erciyes Anadolu Holding şirketleriyle ilgili açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulu bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'in satış süreci merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 7 şirketi daha ihaleye çıkan şirketlerle ilgili Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF) açıklama geldi. 

TMSF’nin ihale sonuçlarına dair açıklamaları şöyle: 

Bizim Menkul Değerler AŞ: Bizim Menkul Değerler Anonim Şirketi’nin Hazineye ait %100 oranındaki paylarının satışı için 13.08.2024 tarihinde gerçekleştirilen ihalede, ihale şartnamesi kapsamında uygun teklif sunulmamış, ihale sonlandırılmıştır. Daha sonra 10.09.2024 tarihinde Resmi Gazete ve TMSF’nin internet sitesinde yayımlanan ilanla Bizim Menkul Değerler Anonim Şirketi’nin Hazineye ait %100 oranındaki payları yeniden satışa çıkarılmıştır.

Muradiye Elektrik Üretim AŞ: Muradiye Elektrik Üretim Anonim Şirketi’nin Hazineye ait %100 oranındaki paylarının satışı için 14.08.2024 tarihinde gerçekleştirilen ihalede, ihale şartnamesi kapsamında uygun teklif sunulmamış, ihale sonlandırılmıştır.

Gün Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ: Gün Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Hazineye ait %100 oranındaki paylarının satış ihalesi 16.08.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İhalede, muhammen bedelin üzerinde en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatılmıştır.

Betim Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret AŞ: Betim Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Hazineye ait %100 oranındaki paylarının satış ihalesi 20.08.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İhalede en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatılmıştır.

Sibelres Elektrik Üretim AŞ: Sibelres Elektrik Üretim Anonim Şirketi’nin Hazineye ait %100 oranındaki paylarının satış ihalesi 21.08.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İhalede en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatılmıştır.

RHG Enertürk Enerji Üretim ve Ticaret AŞ: RHG Enertürk Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Hazineye ait %100 oranındaki paylarının satışı için 27.08.2024 tarihinde gerçekleştirilen ihalede, ihale şartnamesi kapsamında uygun teklif sunulmamış, ihale sonlandırılmıştır.

Hes Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret AŞ: HES Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Hazineye ait %100 oranındaki payları ile Erciyes Çelik Halat Tel Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Hazine ve Boyçelik Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne ait %25 oranındaki paylarının satışı için 24.09.2024 tarihinde gerçekleştirilen ihalede, ihale şartnamesi kapsamında uygun teklif sunulmamış, ihale sonlandırılmıştır.