TİP İl Başkanı İlayda Tok: Ranttan değil, halktan yanayız

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kayseri İl Başkanı İlayda Tok ve beraberindeki partililer, Kayseri Olay'ı ziyaret ederek, yaptıkları çalışmaları anlattı. Gazeteciler Nejdet Kala ve Cafer Zengin ile görüşen İl Başkan İlayda Tok ve beraberindeki partililer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yönelik hazırlıkları tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TİP İl Başkanı İlayda Tok: Ranttan değil, halktan yanayız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kayseri İl Başkanı İlayda Tok ve beraberindeki partililer, Kayseri Olay’ı ziyaret ederek, yaptıkları çalışmaları anlattı. İl Başkan İlayda Tok, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yönelik hazırlıkları sürdürdüklerini ifade etti.

Eşitlik, özgürlük ve adalet için örgütleniyoruz

“Eşitliğin, özgürlüğün, adaletin, barışın ve kardeşliğin ülkesini yaratmak için Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Kayseri’de de örgütleniyoruz” diyen Tok, bir süre önce İstanbul’da genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını da gerçekleştirdiklerini ifade ederek, toplantıda yerel seçimlere yönelik yol haritasını belirlediklerini söyledi.

TİP İl Başkanı İlayda Tok: Ranttan değil, halktan yana

Toplumun ezilen tüm kesimlerinin sesi olmaya çalışıyoruz

Ocak ayında gerçekleşecek TİP Büyük Kongresi’nin hazırlıklarının da sürdüğünü dile getiren Tok, “Türkiye İşçi Partisi, bundan önce olduğu gibi yeni yılda güçlenmiş bir yapıyla, halkı seçeneksiz bırakmayacak bir seçim stratejisi eşliğinde yerel seçimlerde emekçinin, toplumun ezilen tüm kesimlerini sesi olmaya devam edecek” diye konuştu.

TİP İl Başkanı İlayda Tok: Ranttan değil, halktan yana

Tok: Ranttan değil halktan yanayız

Yerel seçimlere yönelik Kayseri’de de aday belirleme çalışmalarını sürdüğünü ifade eden TİP Kayseri İl Başkanı İlayda Tok, “Ranttan değil, halktan yana bir belediyecilik için emeğin gücüyle kent yaşamını birlikte kuracağız. Buradan tüm vatandaşlarımızı da bu mücadelemize desteğe çağırıyoruz” dedi.

Ziyarette kimler yer aldı?

Diğer yandan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kayseri İl Başkanı İlayda Tok’a ziyaretinde İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Bat, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Talas Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Özcan ve Kocasinan İlçe Başkanı Avukat İlhan Altınkaya da eşlik etti.