Ticaret Odası yönetimi bayram öncesi toplandı

Kayseri Ticaret Odası Kurban Bayramı öncesi toplandı. Toplantıda üyeler tarafından iletilen sorunlar ve talepler görüşüldü. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ticaret Odası yönetimi bayram öncesi toplandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası yönetim kurulu toplantısı Kurban Bayramı öncesi yapıldı. Toplantıya Başkan Ömer Gülsoy başkanlık etti. Toplantıda üyeler tarafından iletilen sorunlar ve talepler ile gündem içerikleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantının ardından konuşan Başkan Ömer Gülsoy alınan kararların şehre ve üyelere hayırlı olmasını temenni etti. 

 

Gülsoy, ekonomiye yönelik yaptığı değerlendirmelerde de şu ifadeleri kullanmıştı; “Ülkemizde 8 milyona yakın kişi asgari ücretle geçiniyor. Yapılan %34’lük ara zam hem çalışanlarımıza hem de işverenlerimize hayırlı olsun. Enflasyonla mücadelede çalışanlarımızın alım gücü ve refah payının artırılması adına önemli bir kazanım olarak görüyoruz. Çalışanlarımız ne kadar güçlü olursa, üretimde o kadar güçlü olur. Enflasyon mücadelemizi topyekûn sürdürerek, ülkemizi çalışanıyla, işvereniyle daha güçlü bir üretim ve ihracat ülkesi haline getirmeliyiz.” 

 

Diğer yandan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesajda yayımlayan Gülsoy, bayramların manevi duyguları güçlendiren, birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğunu belirterek, "Kurban Bayramı'yla oluşan manevi iklimin tüm milletimizi kucaklamasını, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla paylaşma kültürümüzü artırmasını diliyorum." diye konuştu.