Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın acı günü...

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat vefat etti. Bolat bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın acı günü...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın babası Şevki Bolat vefat etti. Bolat bugün öğle namazına müteakiben Zeytinburnu Merkez Efendi Cami'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın acı günü...

Cenazeye Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de katıldı. Ertekin 'X' adlı sosyal medya platformu aracılığı ile Bolat ailesine başsağlığı diledi. CEO Ertekin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Dün hakkın rahmetine kavuşan Ticaret Bakanımız kıymetli abim Prof. Dr. Ömer Bolat beyefendinin ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Sn Ahmet Bolat'ın muhterem babaları Şevki Bolat amcamızın cenaze namazı eda edildi. Şevki amcamıza Allah’tan rahmet; başta değerli Ömer Bolat Bakanımız olmak üzere tüm Bolat ailesine, yakınlarına ve dostlarına sabır diliyorum. Yıllarca CEO’luğunu yaptığı Albayrak Grubuna ve Albayrak ailesine de sabırlar diliyorum."

Kayseri Olay Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine ve acılı ailesine de başsağlığı dileriz.