Terörle mücadelede 13 gözaltı
Terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda 13 şahıs yakalandı.
Emniyet Müdürlüğü, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında 17-23 Mart 2025 tarihleri arasında önemli operasyonlar gerçekleştirdi.
Yapılan çalışmalar neticesinde, dini istismar eden terör örgütlerine yönelik soruşturmalar ve Ekipler Büro Amirliği ile Risk Analizi Büro Amirliği'nin çalışmaları sonucunda toplam 13 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.
Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadelede hukuk devletine ve insan haklarına yönelik bir yaklaşımla sergileyerek, toplumsal tüm kesimleriyle ve diğer kurumlarla koordine içinde çalışmayı sürdürmeye devam ettiğini vurguladı. Terör olaylarına yönelik prosedürlerin kararlılıkla öğrenildiği belirtildi.