Teröristler Kayseri'den Ankara'ya nasıl gitti?

Develi'de veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ı şehit edip, gasp ettikleri aracıyla Ankara'da İçişleri Bakanlığı'na saldırı girişiminde bulunan teröristlerin Kayseri'ye nasıl geldiği, Kayseri'den Ankara'ya gaspettikleri araçlarla nasıl gittikleri merak ediliyor? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Teröristler Kayseri'den Ankara'ya nasıl gitti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı önüne hafif ticari araçla gelerek bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın dün Kayseri’de toprağa verildi.

Teröristler Kayseri'den Ankara'ya nasıl gitti?

Şehit Mikail Bozlağan toprağa verildi ancak; Teröristler Kayseri’ye nasıl geldi? Yanlarındaki kadın ve çocuğa ne oldu? Silah ve mühimmatları nereden aldılar? Gaspedilen aracın plakası ilgili birimlere iletilmedi mi? Evet Suriye’nin kuzeyinden yola çıkarak Kayseri üzerinden Ankara’ya ulaştıkları öne sürülen teröristlerle ilgili yanıt bekleyen onlarca soru var. 
Sözcü Gazetesi yazarı İsmail Saymaz, “Çalıntı Araç Plaka Kayıt Sistemi’ne Girilmedi mi?” başlıklı yazısında bu soruların yanıtını aradı. Pınarbaşı’da bir polisin şehit olduğu terör saldırısını da yine PKK’nın aynı kolunun yaptığını gündeme getiren Gazeteci Saymaz’ın ilgili yazısını okumak için TIKLAYINIZ!