Teröre Kayseri'den ortak tepki

13 Türk vatandaşının PKK terör örgütü tarafından şehit edilmesinin ardından Kayseri tek yürek oldu. Teröre ortak tepki gösterildi.

Teröre Kayseri'den ortak tepki
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Yapılan açıklamalarda terör lanetlendi. 13 vatandaşın şehit edilmesine sert tepki gösterildi. 

VALİ GÜNAYDIN’DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın da Irak'ın kuzeyinde yer alan Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen 13 sivil vatandaşı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hain terör örgütü tarafından alçakça şehit edilen vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerimize ve aziz Milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.
ÖZHASEKİ: ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 13 Türk vatandaşının terör örgütü PKK tarafından şehit edilmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak” mesajı verdi. Özhaseki, şu ifadeleri kullandı:  Irak'ın Gara bölgesindeki bir mağarada 13 Türk vatandaşımız hain terör örgütü PKK tarafından şehit edildi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.  Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Milletimizin başı sağ olsun.
BÜYÜKKILIÇ: ORDUMUZ ALÇAKLARA KARŞI MÜCADELESİNİ KARARLIKLA SÜRDÜRECEKTİR
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, terör örgütünü lanetleyerek, “Gara’da hain terör örgütü tarafından kaçırılarak şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine de baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Ordumuz içerde ve dışarda bu alçaklara ve destekçilerine karşı verdiği amansız mücadeleyi kararlılıkla sürdürecektir.
ERSOY: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
MHP Milletvekili Baki Ersoy da “Irak’ın kuzeyinde hain terör örgütü tarafından kalleşçe vurularak Şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun.  Milletimizin başı sağolsun” paylaşımı yaptı. 
ATAŞ: KAHROLSUN PKK
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da, “Kahrolsun PKK” paylaşımı yaparak,  şu ifadeleri kullandı: “Gara‘da PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 13 Türk vatandaşımıza ve Pençe-Kartal-2 operasyonunda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve Türk Milleti’nin başı sağ olsun...Kahrolsun PKK” 
ARIK: TERÖRÜ VE DESTEK VERENLERİ LANETLİYORUM
CHP Milletvekili Çetin Arık da, “Hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 sivil yurttaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyor, terörü ve destek verenleri lanetliyorum” diye konuştu.
TAMER: VATANDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de , “Irak’ın Gara bölgesinde PKK tarafından kaçırılarak rehin tutulurken Şehit  edilen 13 Türk vatandaşımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Kahrolsun PKK” dedi.
YÜCEL: ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili Kazım Yücel ise “Pençe Kartal Harekat bölgesinde 13 sivil vatandaşımızın şehit edilmesinin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz... Şehit Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve  başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun”  ifadelerini kullandı.
ATAMAN: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman da terör örgütüne tepki göstererek, şunları söyledi: Pençe Kartal harekat bölgesinde 13 savunmasız sivil vatandaşımızın şehit edildiği haberini öğrenmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz... Şehit Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve  başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.
ÇOPUROĞLU: SABIR VE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM
AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da, "Hain terör örgütü tarafından alçakça şehit edilen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum.Terörle mücadelede Rabb’im ülkemizin ve askerlerimizin yardımcısı olsun" dedi.