Terminalde kritik operasyon!

Polis ekiplerinin bugün gerçekleştirdiği başarılı operasyonla, Kayseri'ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getirmeye çalışan bir şahıs yakalandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Terminalde kritik operasyon!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bugün gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonla, Kayseri'ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getirmeye çalışan bir şahıs yakalandı.

Terminalde kritik operasyon!

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, 2005 doğumlu A.E. isimli şahsın Kayseri'ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşıldı. Bu kritik istihbarat üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, şahsı takibe aldı.

Terminalde kritik operasyon!

Operasyon, Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde düzenlendi. A.E., emniyet güçleri tarafından terminalde düzenlenen operasyonla yakalandı. Yapılan aramalarda, zanlının üzerinde ve eşyalarında 1 kilo 8 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Terminalde kritik operasyon!

Şahıs hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan gerekli adli işlemler başlatıldı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ve vatandaşların huzur ve güvenliği için operasyonların devam edeceğini belirtti.