Terminal binası ihaleye çıkıyor! Tarih belli oldu

Kayseri'nin Develi ilçesine yapılması planlanan terminal için ihale tarihi belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Terminal binası ihaleye çıkıyor! Tarih belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri büyükşehir Belediyesi tarafından Develi ilçesine yaptırılacak olan şehir terminal binası ihaleye çıkıyor. Şehir Mezarlığının karşısında 1.500 metrekarelik alanda Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce kamulaştırılan alanın Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından proje çalışması tamamlandı. 

Yer teslim süresinden tam 300 gün iş takvimi içerisinde tamamlanması planlanan Develi Şehir Terminali ilçe merkezindeki araç trafiğini şehir dışına taşıyarak yoğunluğun azaltılması planlanıyor.

Modern ve kullanışlı yapısıyla hem vatandaşa konforlu ulaşım imkânı sağlayacak hem de şehir planlamasına katkı sağlayarak Develi’nin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu Şehir Terminalinde büyük bir adım atıldığını belirten Belediye Başkanı Adem Şengül “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür eder Develi Şehir Terminali’nin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

İhale 7 Ekim Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek.