Tepkilerin odağı olmuştu! Elitaş o isimlerle buluştu

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantı'na katılmak üzere Kayseri'ye gelen AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, kooperatif mağduru vatandaşların tepkilerinin hedefi olmuştu. Elitaş, o isimlerle bir araya geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Tepkilerin odağı olmuştu! Elitaş o isimlerle buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yoğun mücadeleleri sonucu çıkarılmasını sağladıkları yasanın Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilmesinin ardından Kayseri’deki kooperatif mağdurları seslerini duyurmak için dün AK Parti’nin Hacılar’da yapılan İl Danışma Toplantısı’na geldi. Kooperatif mağdurları salon dışında beklerken AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç toplantının yapılacağı salona geldi. Araçtan inen Elitaş’ı partililer meşalelerle karşılarken, mağdur vatandaşlar da sorunlarını Elitaş’a iletmek istedi. Elitaş’ın beklemeden salona girmesinin ardından kooperatif mağdurları Elitaş’a tepki gösterdi. 

Tepkilerin odağı olmuştu! Elitaş o isimlerle buluştu

Bazı kooperatif mağdurları da salonun içerisinde tepkilerini dile getirirken, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, vatandaşların yanına giderek, toplantı sonrası kendileriyle bir araya geleceklerini ifade etti.  Elitaş, İl Danışma Toplantısı’nın ardından kooperatif mağdurlarıyla buluştu. 

Tepkilerin odağı olmuştu! Elitaş o isimlerle buluştu

Kooperatif mağdurlarının kendi aralarından seçtiği heyet sözcüleri ile detaylı bir toplantı gerçekleştirilerek talepler not alındı. AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’a, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Teşkilat yetkilileri de eşlik etti. Sosyal Medya üzerinden açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm; "Genel Başkanvekilimiz Mustafa Elitaş ile birlikte daha önce anayasa mahkemesi tarafından iptal edilen yasa ile ilgili kooperatif mağdurlarının belirlediği temsilcileri ile, İl Danışma Meclisi Toplantımız sonrasında detaylı bir görüşme gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızı ilgilendiren her konunun kayıtsız kalmadan hassasiyetle takipçisiyiz. Genel başkanvekilimize konuyla alakalı her zamanki olan yakın alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Tepkilerin odağı olmuştu! Elitaş o isimlerle buluştu