Tepki sürüyor! Kaç Fetöcüyü çökerttin?

Mersin Vali Yardımcısı Mustafa Atsız, bu kez FETÖ ile mücadelede 'yetkili' isimlere seslendi...

Tepki sürüyor! Kaç Fetöcüyü çökerttin?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hakkında soruşturma izni verilen Mersin Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Büyükşehir yasası ile kapatılan Kayseri eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız, dikkat çeken gönderme ve mesajlarına devam ediyor. "Dostlara açık yatım... Fetöcülere ve uşaklarına hazımsızlık yapar.." paylaşımı ile yine dikkat çeken Atsız, "Fetö ile mücadele ediyorum" diyen yetkililere seslendi. Atsız, "Fetö ile mücadele ediyorum diyene sormak lazım.. Kaç fetö davasında devlet adına müşteki veya tanıksın? Kaç fetöcüyü çökerttin?
Yetkisi olanlara duyurulur..Devlet adına müşteki ve tanık olduğum soruşturma ve davalardan Birinin fetö sanığı müşteki oluyor, diğer davaların fetö sanıkları tanık oluyorsa ve soruşturma yapılıyorsa güler geçerim..Uşaklar yazsın dursun... Köpeklerin havlaması bulutlara zarar vermez.." ifadelerini kullandı. 
NE OLMUŞTU? 
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Vali yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız için soruşturma izni verdi. Suçlamalar arasında kamu otoritesini kullanarak ticari ve maddi menfaat sağlamak, nitelikli dolandırıcılık, örgüt kurmak, rüşvet, gözaltına alınan işadamlarını para karşılığı serbest bıraktırmak gibi iddialar yer aldı. Atsız, yaşanan bu gelişmenin ardından "Fetö borsasının yargı ayağı beni hedefe koymuş" açıklaması yaptı.