Temeli atıldı! Develi'ye bakın ne yapılıyor?

Develi'ye yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren hayırsever iş insanı Turan Aksu tarafından ilçeye yeni bir merkez daha kazandırılıyor. İş insanı Aksu ile Develi Belediyesi iş birliğinde ilçeye bakın neler yapılacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Temeli atıldı! Develi'ye bakın ne yapılıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Develi ilçesine yeni bir sağlık merkezi kazandırılıyor. Develi Belediyesi ve hayırsever iş insanı Turan Aksu işbirliğinde ilçeye yapılacak olan Fatma- Turan Aksu Aile Sağlığı Merkezi’nin temelleri atıldı. 

Temeli atıldı! Develi'ye bakın ne yapılıyor?

İzmirli Mahallesi’ne yapılacak ve 2 katlı olacak merkezin temel atma törenine Kaymakam Yusuf Turan,, Belediye Başkanı Adem Şengül, Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı M. Suat Köylüoğlu, hayırsever iş insanı Turan Aksu ve eşi Fatma Aksu,  KAYÜ-Develi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci , İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Özyalçın, İlçe Sağlık Müdürü Serkan  Yıldız, Müftü Emin Patan, Gençlik Spor Müdürü Adem Demir, Emniyet Müdürü Salif Öztürk,  İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Murat Çakır, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak, Esnaf Odası Başkanı Selçuk Demirkiran, Akyapı inşaat şirket yöneticilerinden İbrahim Katircioglu ve vatandaşlar katıldı. 

Temeli atıldı! Develi'ye bakın ne yapılıyor?

Develi’de yapılacak Fatma-Turan Aksu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu içinde kollar sıvandı. Her iki inşaatın da 5- 6 ay içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Temeli atıldı! Develi'ye bakın ne yapılıyor?

Diğer yandan Turan Aksu tarafından 12 Ekim 2022 tarihinde de Develi Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören öğrencilerin barınacağı 100 yataklı Fatma-Turan Aksu Erkek Öğrenci Pansiyonu yaptırarak hizmete sunmuştu.