Temel: Kayserisporu Avrupa'da görmek istiyoruz

Temel: Kayserisporu Avrupa'da görmek istiyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Kayserispor İstanbul temsilcisi Muhammed Ali Temel, Olay Türk’e konuştu.

Yeni sezondan umutlu olduğunu söyleyen Temel; “Güzel bir sezondayız. İnşallah Kayserisporumuz 2019-2020 futbol sezonu hayırlı olsun. Bu sezonun adı Cemil Usta olacak. TFF, yeni sezonun ismini Trabzonspor’un efsane kaptanı, A Milli takımımızın da ‘Dozer’ lakaplı oyuncusunun ismini verdi. İnşallah, Kayserisporumuzun başarılarla dolu bir sezon olmasını diliyorum. Centilmenlik içinde geçen, Avrupa hedefine koşan, büyük Kayserispor taraftarıyla birlikte tribünleri dolu olan, sakatlıkların olmadığı, başarıların geldiği, güzel bir sezon diliyoruz İnşallah” dedi.

Hedeflerinin, Kayserispor markasını daha yukarılara taşımak olduğunu belirten Temel, “Kayserisporumuz Erol Bedir’in öncülüğünde yeniden başkan seçildi. Bizim bütün yönetimimiz güçlü. Bizim amacımız Kayserisporumuza elimizden geldiği kadarıyla faydalı olabilmek. Kayserisporumuzun marka değerini daha yukarılara nasıl taşıyabiliriz, bunun gayreti içerisindeyiz. İnşallah, Erol başkanımızın öncülüğünde de bütün yönetici arkadaşlarımız, bunun çabası içindeler. Kayserisporumuzu, istediğimiz, özlediğimiz Avrupa’da mücadele eden bir takım olarak görmek istiyoruz” diye konuştu.

İstanbul’da Kapalı Kale Taraftarlar Derneğinin öncülüğünde İstanbul Kapalı Kale Taraftar Derneği oluşturduklarını dile getiren Temel, “İstanbul’da Kapalı Kale Taraftarlar Derneğinin öncülüğünde İstanbul Kapalı Kale Taraftar Derneği oluşturduk. İstanbul’da yaşayan Kayserilileri birlik, beraberlik, dayanışma içine getirmeyi planlıyoruz. Son 5 sene içinde hemşehrilerimiz takımımızdan uzaklaşmış, stattan uzaklaşmış, maalefes öyle bir yapı var. Bunu tekrardan harekete geçirmek için çaba gösteriyoruz. Kayserispor’un İstanbul’da 5 deplasmanı var, bu deplasmanda da Kayserispor yalnız kalmasın. Buradaki kardeşlerimiz, sadece İstanbul değil, Ankara, Trabzon, Bursa, İzmir deplasmanlarına da gidiyor. İnşallah, bundan sonra da Kayserisporumuzun yanında olacağız” diye konuştu.