TEMAD'ın yeni başkanı belli oldu!

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kayseri Şubesinin 8'nci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurula TEMAD Genel Başkan Hamza Dürgen ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Detaylar Kayseri haberinde...

TEMAD'ın yeni başkanı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kayseri Şubesinin 8’nci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurula TEMAD Genel Başkan Hamza Dürgen ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Genel Kurulda TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen, yaptıkları çalışmaları anlattı ve üyelerden gelen soruları yanıtladı.
Diğer yandan yapılan seçim sonrasında Abdullah Çelebi Kayseri TEMAD Şube Başkanlığına seçildi. Genel kurulda önceki dönemde görev yapan isimlere de Genel Başkan Dürgen tarafından teşekkür belgesi ve günün anısına plaketleri verildi. Başkan seçilen Abdullah Çelebi, “Başkan Ertunç Karahan’a, Başkan Yardımcısı Levent Karakaya, Sekreter Kemal Ersin, Muhasip Mete Sarıca, Yönetim Kurulu üyeleri; Adnan Yüksel, Libas Çeğil, Mustafa Çeğil, Kubilay Kara ve Nurcan Sarıkaya’ya emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Dürgen,  “Sayın Ertunç Karahan ve Yönetim Kurulu üyelerine TEMAD’a yapmış oldukları katkı ve hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Sayın Abdullah Çelebi ve yeni Yönetim Kurulu’na görevinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

TEMAD Kayseri Şubesi'de Abdullah Ç​elebi, Başkanlık görevine seçildi.​​​​​​