Tellioğlu Unlu Mamülleri yenilenerek hizmete açıldı

Tellioğlu Unlu Mamülleri yenilenerek hizmete açıldı

Tellioğlu Unlu Mamülleri yenilenerek hizmete açıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

1989'dan beri Kayseri'nin Talas İlçesinde hizmet vermekte olan Tellioğlu Unlu Mamülleri işletmesi yenilenerek hizmet etmek için vatandaşlara kapılarını açtı. Anayurt 8. cadde üzerinde açılışı gerçekleştirilen işletme dualar ile açıldı. Açılış törenine AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İYİ Parti Büyükşehir Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve davetliler katıldı. 
İşletme sahibi Rüstem Tellioğlu burada yaptığı konuşmada, 32. yılında bir yeniliğe imza attıklarını ve vatandaşlar için hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.
Rüstem Tellioğlu, "COVID-19 salgını dünyada gelişmiş ülkeleri ekonomik olarak ciddi oranda etkiledi. Şükürler olsun ki devletimiz varlığını bizlere hep hissettirmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı'mız bu zor günlerde 'esnafımızın yanındayım' diyerek bizleri yalnız bırakmamıştır. Bizler de gelişen ve büyüyen ülkemizle birlikte halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda 32. yılımızda yeniliğe adım atarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu
Açılışa katılan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, işletmenin 32 yıldır Talas İlçesinin ekmek ihtiyacını karşıladığını dile getirerek "Öncelikle Tellioğlu ailesini kutluyorum. Böyle pandemi döneminde bu duruşu göstermek hakikatten her babayiğide nasip olmaz. 1989'dan beri Talas'ın ekmek ihtiyacını karşıladılar. Tekrar Tellioğlu ailesini kutluyorum hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ise "Rabbim utandırmasın hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Buradaki en önemli şey eski işletmemizi yeniledik. Bu beldede ki yaşayan vatandaşlarımıza daha konforlu ve nezih bir ortamda hizmet edebilmek için bu da insanımıza saygımızdan dolayı. Hayırlı uğurlu olsun rabbim Halil İbrahim bereketi versin" şeklinde konuştu.
İşletme sahibini tebrik eden AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer Kayseri'nin pandemi de ki durumuna dikkat çekerek konuşmalarını şöyle sürdürdü; "İşletme sahibimizi tebrik ediyorum. 32 yıl gibi bir emek var burada. Bu alın terini şimdi daha da taçlandırarak nezih bir ortam hazırlanmış hayırlı olsun diyorum. Biliyorsunuz ki pandemi son haftalarda tekrar bir atağa geçti. Kayseri'miz sarıdan turuncuya turuncudan ise kırmızıya dönüştü ki bu çok sıkıntılı manidar bir durum. Hepinizi duyarlı olmaya davet ediyorum. Hepimiz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya davet ediyorum."