Televizyoncuların Ankara çıkarması

Türkiye Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası (TVSEN) yöneticileri Ankara'da üst düzey ziyaretler gerçekleştirdi.

Televizyoncuların Ankara çıkarması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası (TVSEN) Genel Başkanı Mehmet Okan Kaya ve sendika yöneticileri, Ankara’da sektörün sorunlarının çözümüne yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine Cumhurbaşkanlığı külliyesinden başlayan TVSEN yöneticileri ilk olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Doç. Dr. M. Mücahit Küçükyılmaz’ı ardından da Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Sivil Dayanışma Platformu Genel Başkanı Ayhan Oğan’ı ziyaret etti.

TVSEN heyeti daha sonra AK Parti Genel Merkezi’ne giderek AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse’yi ardından AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ’ı ziyaret etti.

Heyet ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’ı ziyaret etti.

TVSEN yönetimi son ziyareti ise 17. olağan genel kurulda MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’e yaptı.

Ziyaretlerde Türkiye televizyonculuğunun sorunlarını dile getiren yöneticiler çözüm önerilerini dile getirip yetkili isimlerden destek istediler.

Geçtiğimiz haftalarda olağan genel kurulunu yapan TVSEN’de Mehmet Okan Kaya yeniden genel başkanlığa, Olay Türk TV Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci Osman Çiftci de Disiplin Kurulu Başkanlığı’na seçilmişti.