Teknik direktör kim olacak?

Teknik direktör kim olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da teknik direktör arayışları hız kazandı. Sarı-Kırmızılılar, önceliği Hakan Kutlu’nun istifasının ardından boş kalan koltuğu doldurmaya verdi.

Kayserispor’da teknik direktör adayları arasında Ertuğrul Sağlam, gündemini korurken; Sergen Yalçın ve Samet Aybaba isimleri de alternatifler arasında yer alıyor.

Genel Menajer Reşat Çağan’ın göreve gelmesiyle birlikte start alan arayışların, birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor. Recep Mamur’un ardından kulüp başkanlığına seçilen Ahmet Yıldız’ın da ısrarla getirmek istediği Ertuğrul Sağlam, Kayserispor için, “Şu an için yolların kesişmesi mümkün görünmüyor” diyerek, açıklama yapmıştı. Yıldız’dan sonra kulüp başkan adayı olan Saffet Külahçı’nın da Kayserispor’un başına getirmek istediği Sağlam ile görüşmelerin başladığı öğrenilirken; alternatif isimlerde taraftarları heyecanlandırdı.

Yeni yönetiminde Ertuğrul Sağlam’a sıcak bakması, tecrübeli teknik direktörün Kayserispor’a gelme ihtimalini yükseltiyor.

Eğer Sağlam, Kayserispor’un teklifine sıcak bakmaz ise, rota öncelik olarak Sergen Yalçın’a, çevrilecek. Yalçın’dan da sonuç alınamaz ise, ibre Samet Aybaba’ya dönecek.

Genel Menajer Reşat Çağan’ın, daha önce Beşiktaş’ta görev yapması, teknik direktör adaylarının tamamının da Siyah-Beyazlı kulüpte forma giymiş eski futbolcuların olması dikkatlerden kaçmadı.