Tedbirsiz çıkmayın! Kayseri'ye gök gürültülü sağanak geliyor (8 Eylül Pazar)

Pazar iznini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünün hava tahmin raporunu merakla takip ediyor. Planlar yapılırken kentte yağış etkili olacak mı, tedbir almak gerekiyor mu? sorularının yanıtı Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Tedbirsiz çıkmayın! Kayseri'ye gök gürültülü sağanak geliyor (8 Eylül Pazar)

Kayseri’de geçtiğimiz hafta içerisinde sabah ve akşam saatlerinde serin havalar etkisini gösterdi.. Ceketlerin yavaş yavaş dolaplardan çıktığı eylül ayının ilk haftası geride kalırken havanın nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. 

Hafta boyuna gündüz etkili olan sıcak havalar hafta sonunda da etkili olacak mı? Hafta sonu iznini değerlendirmek için planlar yapanlar hava durumu sebebi ile ertelemek zorunda kalacak mı?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, kentte havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. 

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi öngörülürken, rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Kentte sıcaklıklar en yüksek 30 derece, en düşük ise 16 dereceyi gösterecek. 

Tedbirsiz çıkmayın! Kayseri'ye gök gürültülü sağanak geliyor