TCDD'den Kayseri'ye büyük yatırım

Kayseri Vagon Bakım Atölyesi Müdürlüğü'ne lift alınacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

TCDD'den Kayseri'ye büyük yatırım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş. Ankara Bölge Müdürlüğü, Kayseri Vagon Bakım Atölyesi'nin kapasitesini artırmak amacıyla önemli bir adım atıyor. Müdürlük, 100 ton kaldırma kapasitesine sahip bir kaldırma liftı için ihaleye çıkıyor. İhale, 2024/1039850 kayıt numarası ile yapılacak olup, yerli ve yabancı isteklilerden teklifler alınacak.

İhaleye Katılmak İçin Son Gün 2 Eylül

İhaleye katılmak isteyen yerli ve yabancı firmalar, ihale dokümanını TCDD Taşımacılık A.Ş. Ankara Bölge Müdürlüğü'nden temin edebilir ve 2 Eylül 2024 saat 14:00'a kadar tekliflerini sunabilirler. İhale dokümanı için 200 TL (KDV dahil) ücret talep ediliyor.

İhale Yeri

İhale, TCDD Taşımacılık A.Ş. Ankara Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılacak.

İhale Dokümanı ve Teminat Bilgileri

İhale dokümanları TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Müdürlüğü Satın Alma Komisyonu bürosunda veya TCDD Taşımacılık'ın resmi web sitesinde görülebilir. İhaleye teklif vermek isteyenlerin, dokümanı temin etmek için KDV dahil 200,00 TL ödeme yapmaları ve gerekli belgeleri tamamlamaları zorunludur. Teklif edilen bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat verilmesi gerekiyor.

İhaleye ait ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ