TBMM'deki sayı altıya yükseldi

Saadet Partisi ile Gelecek Partisi TBMM'de grup kurma konusunda anlaştı. TBMM'deki parti grubu sayısını 6'ya yükselten gelişmeyi Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, 'Ümitvarız, milletimize hizmet etme aşkıyla kollarımızı sıvadık...' sözleriyle duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

TBMM'deki sayı altıya yükseldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Seçimlere Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında giren Saadet Partisi ve Gelecek Partisi TBMM’de grup kurma konusunda anlaştı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu düzenledikleri ortak basın toplantısıyla grup kurma kararlarını kamuoyuna duyurdu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bizim amblemimiz altında birleşerek Meclis'te bir grup oluşturmaya karar verdik. Fikirlerde bazı farklılıkların olmasını bakış açısına göre değerlendirmek mümkün. Bunu bir 'çatlak' görmek de mümkün bir 'zenginlik' olarak görmek de mümkün" dedi. 

TBMM'deki sayı altıya yükseldi
Birleşmeyi sosyal medya hesabından duyuran Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ise, “Hayırlı olsun! Milletimize hayırlı olsun! Gazi Meclisimize hayırlı olsun! Saadet Partimiz ve Gelecek Partisi, milletimize daha iyi hizmet etmek ve TBMM'nin denetim gücünü artırmak amacıyla mecliste ortak grup kurma kararı aldı. Ümitvarız, milletimize hizmet etme aşkıyla kollarımızı sıvadık... Vira Bismillah!” ifadelerini kullandı.