Tavlusun'daki Gazeteciler TOKİ'de Bayramda hırsızlık şoku!

Tavlusun TOKİ'de bayramda hırsızlık şoku yaşandı. Hırsızlar bazı TOKİ sakinlerine bayramı zehir etti. Vatandaşlar, eksikliklerin kısa zamanda giderilmesini ve güvenlik önlemlerin artırılmasını istiyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Tavlusun'daki Gazeteciler TOKİ'de Bayramda hırsızlık şoku!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gazeteciler Konut Yapı Kooperatifi’nin TOKİ aracılığı yapımı tamamlanan Tavlusun Konutları’nın anahtar teslimi yapıldı. Ancak evlerini teslim alan vatandaşlar,  bir yandan eksikler ve haftalardır tamamlanamayan inşaat işleri ile uğraşırken diğer yandan hırsızlık şoku yaşıyor. 
Henüz konutlara dair işlerin tamamlanmadığı ve ağır ilerlediği konutlara imkansızlıklar yüzünden eksiklikler tamamlanmadan oturan vatandaşlar, sıkıntıların çözümü için mücadele verirken merakla konutlardaki eksikliklerin tam anlamıyla giderilmesini bekliyor. 
Tavlusun'daki Gazeteciler TOKİ'de Bayramda hırsızlık şoku!
HIRSIZLIK ALARMI
Diğer yandan Tavlusun TOKİ’de Kurban Bayramı’nda hırsızlık şoku da yaşanıldı. Bazı vatandaşların evlerinin kapılarının zorlandığı gözlemlenirken, bazı vatandaşların evine ise hırsız girdiği öğrenildi. Bölgedeki durumu ve Kurban Bayramı’nı fırsat bilen hırsızların evlere girdiği ve hırsızlık yaptığı öğrenildi. Maddi zarara uğrayan vatandaşlar, bu konuda polise gidip şikayetçi olurken, hırsızların bulunmasını ve bölgede güvenlik önlemlerinin arttırılmasını talep ediyor. Diğer yandan Polis hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlattı. 
Tavlusun'daki Gazeteciler TOKİ'de Bayramda hırsızlık şoku!
GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINACAK MI?
Site yönetiminden de konuyla ilgili gerekli önlemlerin alınmasını talep eden vatandaşlar, yine inşaat firması yetkililerinden de bir türlü bitirilemeyen eksiklerin giderilmesini istiyor. Hırsızlara yönelik önlemlerin arttırılmasını isteyen bazı vatandaşların güvenlik kamerası başta olmak üzere önlemlerin artırılmasına yönelik girişimde bulunacakları öğrenildi.  
2 yıl önce yapımına başlanan ve TOKİ tarafından tamamlanan konutlar Nisan ayında itibaren teslim edilmeye başlanmıştı. Tavlusun Mahallesi içerisinde 521 konut yer alıyor.