Tatil bitti! Sezon Süper Kupa ile başlıyor!

Futbola özlem sona eriyor. Yeni sezon bugün lig şampiyonu Galatasaray ile kupa şampiyonu Beşiktaş karşı karşıya getirecek Süper Kupa finali ile başlıyor. . 2008 Süper Kupa finalinde Galatasaray'ın rakibi olan Kayserispor ise bugün hazırlık maçında Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Tatil bitti! Sezon Süper Kupa ile başlıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Lig şampiyonu ile kupa şampiyonunu karşı karşıya getiren, 1966 yılında Cumhurbaşkanlığı Kupası ismiyle oynanmaya başlanan sonrasında ismi Süper Kupa olarak değiştirilen kupada bugün Lig Şampiyonu Galatasaray ile Kupa Şampiyonu Beşiktaş arasında oynanacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Galatasaray’ın 17, Beşiktaş ise 9 kez karşılaştığı kupada Kayserispor da bir kez final oynama başarısını gösterdi.

Tatil bitti! Sezon Süper Kupa ile başlıyor!

2007-2008 sezonunda Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Kayserispor, 2008 süper kupasında 2007-08 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile karşı karşıya gelmişti. Almanya’da Duisbug MSV-Arena stadyumunda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında atılan gollerle Galatasaray 2-0 öne geçerken, Kayserispor Mehmet Topuz’un 88. dakikada bulduğu golle umutlanmış ancak sonuca ulaşamamıştı. Bugün Galatasaray bir kez daha final oynarken, Kayserispor ‘da Göztepe ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelecek.