Tam bin kişilik: O ilçede açıldı

Kayseri'nin Akkışla ilçesine yen i bir cami kazandırıldı. Bin kişilik caminin açılışı da gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Tam bin kişilik: O ilçede açıldı

Kayseri’nin Akkışla ilçesine bağlı Alevkışla Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 1000 kişilik Alevkışla Huzur Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Tam bin kişilik: Açıldı

Açılış törenine geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla tayini çıkan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Akkışla Kaymakam Vekili Mehmet Gülseven, Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, Akkışla İlçe Müftüsü Mustafa Nafi Çiftçi, Alevkışla Huzur Camii Dernek Başkanı Remzi Koçyiğit, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Tam bin kişilik: Açıldı

Öğle namazı öncesi gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Akkuş, “Şehirler ve mahalleler camilerin etrafında kurulurlar. Camiye hizmet etmek de çok büyük bir sevaptır. Allah Teâla bu caminin yapılmasında emeği geçen, katkı sağlayan hayır sahiplerine hayırlı,  uzun ömürler ihsan eylesin; bereketli ve bol kazançlar lütfeylesin.” dedi.

Tam bin kişilik: Açıldı

Akkuş tarafından dua yapılması ve protokol tarafından kurdele kesilmesiyle Alevkışla Huzur Camii ibadete açıldı. Açılış sonrası öğle namazı İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat tarafından kıldırıldı.