Tam 445 kilo Kayseri'de ele geçirildi!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince tam 445 kilo ele geçirildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Tam 445 kilo Kayseri'de ele geçirildi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada yapılan operasyonlarda 24 kişi gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 13 Mayıs- 19 Mayıs 2024 tarihleri arasında yaptığı çalışmalar sonucunda önemli başarılar elde etti.

Yapılan operasyonlar neticesinde; 44 bin 320 dal makaron, 445 kg kaçak tütün, 198 adet kesilmiş TAPDK bandrolü, 4 adet elektronik sigara dolum makinesi, 208 adet muhtelif tarihi eser niteliğinde eşya, 40 litre etil alkol, 10 adet tüfek ve 125 adet fişek, 5 adet tüfek namlu ve kabzası ve 105 şişe sahte içki ele geçirildi.

Ayrıca aranan 16 şahıs yakalandı. Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 10 olay kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler adli makamlara sevk edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelenin aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edeceğini açıkladı.