Tam 24 adet villa parseli satılacak! İşte detaylar…

Kayseri'nin Develi ilçesinde 24 adet taşınmaz açık teklif usulü ile satışa sunulacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haberimizde.

Tam 24 adet villa parseli satılacak! İşte detaylar…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mülkiyeti Develi Belediyesine ait olan Hoşça ve Güney Yukarı Mahallelerinde bulunan 24 adet arsanın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine istinaden açık teklif usulüyle satışı yapılacak. 

İhale 6 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’de Belediyemiz Meclis salonunda gerçekleştirilecek. Hoşça Mahallesi'nde satışa sunulacak arsalar için muhammem bedeli 73.000 TL, Güney Yukarı Mahallesi'nde  satışa sunulacak arsalar için muhammen bedeli 540.000 TL'den başlıyor. 

Tam 24 adet villa parseli satılacak! İşte detaylar…İhaleye katılmak isteyenler için istenen belgeler şöyle; 

Gerçek Kişilerden: Belediyemize yatırmış oldukları geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, kimlik fotokopisi ve adres bildirim beyanı.

Tüzel Kişilerden: Belediyemize yatırmış oldukları geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, ihaleye iştirak eden şirketin, şirketi temsil eden yetkili şahıs veya şahısların yetki belgesi ve imza sirkülerini ve adres bildirim beyanını İhale komisyonuna ibraz etmeleri ve Belediyemize vadesi geçmiş borcunun olmaması gerekmektedir.

İhaleye ilişkin detaylı bilgi alma için Develi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile iletişime geçebilir ya da http://www.develi.bel.tr internet adresini ziyaret edebilirsiniz. 

İŞTE SATIŞA SUNULACAK ARSALAR

Tam 24 adet villa parseli satılacak! İşte detaylar…Tam 24 adet villa parseli satılacak! İşte detaylar…