Talas Türkiye gündeminde

Kayseri'nin Talas ilçesi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Talas Türkiye gündeminde

Kayseri’nin Talas ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olay Türkiye gündeminde yerini aldı. İlçeye bağlı Reşadiye Mahallesi'nde bulunan kurban kesim alanında meydana gelen olayda A.B. isimli Roman vatandaş, iddiaya göre kurban eti alamadı. Bunalıma giren A.B., kendisini orada bulunan elektrik direğine iple asmaya çalıştı. Durumu fark eden kurban kesim alanındaki kasaplar, ipi keserek A.B.'yi kurtardı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan A.B., burada tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise olayın meydana geldiği yerde inceleme yaptı.

Talas Türkiye gündeminde

Yaşanan bu üzücü olayın ardından ‘Kayseri’nin Talas’ başlığıyla sosyal medyada paylaşımlar başladı. ‘X’ sosyal medya platformunda en çok konuşulan konular arasında ilk sırada yerini aldı. Konuya ilişkin binlerce yorum geldi. Kimi eleştirilerde buldu kimi iddiaların yalan olduğunu söyledi. Herkesin kendince fikrini belirttiği konuya ise Talas Belediyesi’nden bir açıklama geldi. Belediye, A.B isimli şahsın zabıtaların her hangi bir müdahalesi söz konusu olmadığını ve psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. 
 

Talas Türkiye gündeminde