Talas'taki esnafın kapılarına bırakılan gizemli mektup

Talas'taki esnafın sabahın erken saatlerinde kapılarına bırakılan mektup... Mektubun içinde ne vardı? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Talas'taki esnafın kapılarına bırakılan gizemli mektup
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Talas Gençlik Kolları "Siftah Genç Saadet’ten, bereket Allah’tan” diyerek, sabahın erken saatlerinde esnafların kapılarına bir mektup ve 5 TL bıraktı.

Mektuplarında esnafa şu sözlerle seslendiler "Bu zorlu süreçte zaman oldu kapınıza gelen bir yoksula yardım ettiniz. Kimi zaman zor durumda olan esnaf arkadaşınıza katkıda bulundunuz. Birbirinizin sevincine ortak olurken bazen de birlikte üzüldünüz. Gün geldi bereketli kazançlar elde ettiniz gün geldi siftahsız kepenk kapattınız. Siftah güne başlangıçtır. İstedikki sürekli birbiri ile dayanışma içinde olan esnafımızın bugünkü siftahı bizden olsun Allah Hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin."

Konuyla ilgili bilgi veren Saadet Partisi Talas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Seçkin "Esnafımızın ilk siftahı bizden bereketi Allah’tan olsun. Gün içinde hiç siftah açmayan esnafı düşünerek bir çalışma gerçekleştirmek istedik."