Talas'ta yapılıyor- Kayseri'ye büyük katkı sağlayacak

Kayseri'de spora büyük önem veriliyor. Talas Spor Lisesi'nin inşaatında sona gelindi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, belediye yetkilileri ve milli eğitim müdürü tarafından çalışmalar incelendi. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Talas'ta yapılıyor- Kayseri'ye büyük katkı sağlayacak

Kayseri'de spor alanındaki önemli yatırımlarından biri Talas'a yapılıyor. Talas Spor Lisesi'nde sona gelindi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Talas Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Küçükoğlu ve Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, yapılan çalışmalarını inceledi.

Talas'ta yapılıyor- Kayseri'ye büyük renk katacak!

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Kayseri İl Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Talas Spor Lisesi'nin tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, 'Bu tesis, Kayseri'nin spor altyapısını güçlendirecek önemli bir adım olacak. Gençlerimize daha iyi imkanlar sunacak olan bu okul, Kayseri'deki bir eksikliği de gidermiş olacak.' diye konuştu.

Talas'ta yapılıyor- Kayseri'ye büyük renk katacak!

Talas Spor Lisesi'nin tamamlanmasıyla birlikte genç sporcuların yeteneklerini geliştirebilecekleri modern bir eğitim ve antrenman ortamı oluşmuş olacak. Sporun yanı sıra eğitimlerine de önem verilecek olan bu okul, gençlerin hem akademik hem de spor alanında kendilerini geliştirmelerine olanak sağlaması amaçlanıyor

Talas'ta yapılıyor- Kayseri'ye büyük renk katacak!

Talas Spor Lisesi, Kayseri'nin spor alanındaki potansiyelini artıracak ve yetenekli gençler, uzman öğretmenler tarafından eğitilecek.