'Talas'ta petrol bulundu'

CHP İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ünalmış paylaşımının üzerine, 'Bu kez de Talas'ta petrol bulundu' notunu düştü. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Talas'ta petrol bulundu'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde kaydedilen görüntülerin üzerine konuşan Ünalmış, “Talas Belediyesi alt yapısı sayesinde” dedi.

'Talas'ta petrol bulundu'

“Geçtiğimiz yıl, Gabar’da bulunan petrollerden sonra yakıtı neredeyse bedavaya kullanmaya başlamış, kombileri sonuna kadar açıp kapı pencereyi dayamıştık. Geçtiğimiz günlerde Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi’nde bulunan ve “al arabana koy, devam et” şeklinde kullanılabilen, yerden fışkıran petrolü bu kez de Talas’ta, Hulusi Akar Bulvarı sonunda, Talas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün önünde bulduk. Talas Belediyesi alt yapısı sayesinde vatandaşımıza bire bir hizmet sunulan petrolümüz, Talas’a ve Kayseri’ye hayırlı olsun!” ifadelerini kullanan Ünalmış, Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi’nde patlayan boruyu gündeme bu sözlerle taşıdı.

Paylaşılan görüntüde ise  borudan etrafa kirli sular aktığı görüldü. 

'Talas'ta petrol bulundu'