Talas'ta kazanırsa yapacağı ilk işi açıkladı

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, 31 Mart yerel seçimlerde kazanırsa yapacağı ilk işi açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince hazırlanan Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Talas'ta kazanırsa yapacağı ilk işi açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti'nin Talas Belediye Başkan adayı Göker Gözütok, göreve gelmesi durumunda Talas'ın sağlık alanındaki eksikliklerini gidermek amacıyla ilk adımını atmaya hazırlanıyor. Gözütok, yaptığı açıklamada, Talas'ın acil bir şekilde bir Devlet Hastanesi'ne ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini belirtti.

Talas'ın sağlık alt yapısını güçlendirmek ve halkın daha kaliteli sağlık hizmetine erişimini sağlamak amacıyla yapılacak olan Devlet Hastanesi projesi, Gözütok'un öncelikli gündem maddelerinden biri olacak.

Gözütok yaptığı açıklamada: ‘Talas’ın devlet hastanesi yok.170 bin nüfuslu metropol ilçesi Talas’ın maalesef bir devlet hastanesi yok. Göreve geldiğimiz 1 Nisan’dan itibaren Sağlık Bakanlığı ile görüşerek Talas’ımıza bir devlet hastanesi kazandırmayı planlıyoruz. Şayet Sağlık Bakanlığı’ndan devletten gerekli katkıyı göremezsek biz belediye olarak Talas’ımıza bir devlet hastanesi yapacağız. Bunun masraflarının bir kısmını da etrafına yaptığımız eczanelerin satışıyla elde edeceğiz. Ama Talaslılar sağlık hizmetlerinden yeteri kadar faydalanacaklar. Layık oldukları sağlık hizmetlerini alacaklar. İyi parti 1 Nisan’dan itibaren Talas’a çok iyi gelecek’ dedi.