Talas'ta karla mücadele aralıksız sürüyor

Talas'ta karla mücadele aralıksız sürüyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi dün gece başlayan kar yağışıyla birlikte kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Karla mücadele ekipleri 3 vardiya halinde 7/24 görev yaparak ana ve ara arterleri temizliyor.
Bir yandan kar temizleme ve yol açma çalışmaları devam ederken bir yandan da şehir içi araç ve yaya trafiğinde buzlanmadan dolayı herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tuzlama çalışmasını sürdürüyor.
Talas Belediyesinin, 2 bin 200 ton tuz ile 9 adet tuzlama ve kar kürüme kamyonu, 2 adet greyder, 9 adet küçük kepçe, 3 adet traktör ve 208 kişilik personelle karla mücadeleyi sürdürdüğünü söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Halkımızın mağdur olmaması için 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Olumsuz hava şartlarından hiç kimsenin mağdur olmaması için gereken tedbirleri aldık. Ekiplerimiz sağolsun gece gündüz büyük gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için 3 vardiya halinde 7/24 görev başında.” dedi.