Talas'ta kantin kiraya verilecek!

Talas ilçesinde bulunan spor salonu kantini 17 Kasım'da yapılacak ihaleyle kiraya verilecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Talas'ta kantin kiraya verilecek!

Mülkiyeti maliye hazinesine ait olan Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilen Talas İlçesi Kiçiköy Mahallesinde bulunan Talas Spor Salonunda kantin olarak kullanılan 13 m2 alan, 17.11.2023 tarihinde saat:10:00’da açık teklif usulü ile 1 (bir) yıllığına kiraya verilecektir.

Talas'ta kantin kiraya verilecek!

İstekliler, ihale şartnamesini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yatırım ve İnşaat Biriminde görebilir ve 250,00 TL karşılığında temin edilebilirler.
İhaleye katılacak istekliler istenilen belgelerle birlikte yukarıda belirtilen ihale tarih ve saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına başvurabileceklerdir. İhale tarih ve saatinden sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.
İhaleye katılacak istekliler geçici teminatı, ihale tarih ve saatinden önce İl Müdürlüğüne ait Ziraat Bankası Kayseri Şubesinde bulunan banka hesabına yatıracaklardır. 
Kantin ihalelerinde yapılacak açık artırma işleminde artış miktarı 250,00 TL’dir. İhaleye ait her türlü giderler (Her türlü yasal vergiler, damga, resim, harç v.b.) istekliye aittir.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ilan.gov.tr adresindeki ilanı için TIKLAYINIZ

Talas'ta kantin kiraya verilecek!