Talas'ta hummalı çalışma!

Kayseri Talas İlçesi'nde Kurban Bayramı sonrası temizlik, ilaçlama ve bakım çalışmaları devam ediyor. Başkan Mustafa Yalçın'ın direktifleri doğrultusunda kurban kesim yerleri pırıl pırıl yapılıyor. Detaylar Kayseri Olay Haber'de

Talas'ta hummalı çalışma!

Kayseri’nin Talas İlçesi’nde, hummalı çalışmalar devam ediyor. Başkan Mustafa Yalçın’ın direktifleri doğrultusunda Kurban Bayramı sonrası kolları sıvandı. Temizlik, ilaçlama ve genel bakım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Talas Belediyesi ekipleri, kurban kesim yerleri başta olmak üzere ilçe genelinde temizlik ve bakım faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Talas'ta hummalı çalışma!

Kurban Kesim Yerleri Temizleniyor

Kurban Bayramı süresince kullanılan kurban kesim yerlerinde, bayramın bitimine 1 gün kala hızlı bir temizlik çalışması başlatıldı. Kesim alanlarında biriken atıklar büyük bir titizlikle toplanıyor. Çevrenin temizlenmesi ve hijyenik bir ortamın sağlanması için belediye ekipleri gece gündüz çalışıyor. Talas Belediyesi, temizlik çalışmalarının yanı sıra ilaçlama faaliyetlerine de yapılıyor. Özellikle Kurban sonrası sinek ve haşerelerin çoğalmasını önlemek için yapılan ilaçlama çalışmaları, ilçe genelinde gerçekleşiyor. Başkan Mustafa Yalçın, çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Yalçın, halk sağlığını korumak için ilaçlama çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Talas'ta hummalı çalışma!

Başkan Mustafa Yalçın, Kurban Bayramı boyunca özveriyle çalışan belediye ekiplerine teşekkür etti.